OVER ONS

Wij zijn Peter en Astrid Branderhorst en runnen sinds januari 2000 een Decorette winkel en schildersbedrijf onder onze eigen naam ‘Decorette Woonatelier & Schildersbedrijf Branderhorst’.
Wij zijn al jaren overtuigd van de gouden wisselwerking tussen schildersbedrijf en woninginrichting. Wij vatten onze bedrijfsformule dan ook in 1 zin samen:

Wij schilderen, behangen en stofferen uw gehele woning.

Wanneer u besluit te verhuizen, kunt u ons als het ware de huissleutel van uw nieuwe woning vertrouwd in handen geven.

Onze diensten

Wij schilderen het houtwerk, sausen de wanden en plafonds aan de binnenzijde van uw woning, wij leggen de vloer (tapijt, laminaat, marmoleum, vinyl of pvc vloer), wij behangen de wanden (behang, glasweefsel), wij monteren de raamdecoratie (rolgordijnen, plisse’s, jaloezieen etc.) en confectioneren en monteren de gordijnen (overgordijnen/in between). Vervolgens vervangen wij al het enkelvoudige glas in een duurzame HR++ beglazing.

Tenslotte, schilderen wij u woning aan de buitenzijde. Of zetten wij het houtwerk eerst in de grondverf, zodat de woning de winter door kan en vervolgens schilderen wij het houtwerk in het navolgende zomerseizoen voor u af.

Het grote voordeel voor u is, dat u 1 aanspreekpunt hebt voor alle werkzaamheden en door het uitbrengen van een schriftelijke offerte door ons voor aanvang van de werkzaamheden, weet u exact het bedrag dat u voor de gehele aankleding van de woning dient te reserveren.

Wij onderhouden de contacten met eventuele stucadoors, timmerlieden, tegelzetters etc., zodat de werkzaamheden onderling goed op elkaar worden afgestemd.
Doordat onze winkel zich in het centrum van Beilen bevindt, zijn wij altijd bereikbaar en aanspreekbaar.

Wanneer u besluit zelf het schilderwerk ter hand te nemen, staan wij altijd voor u klaar om een gratis technisch advies/kleuradvies uit te brengen. Schroomt u niet om ons hiernaar te vragen.

Schildersbedrijf Branderhorst Beilen Zwiggelte Dwingeloo
Schildersbedrijf Branderhorst buitenwerk
Peter Branderhorst Astrid Branderhorst
erkend sikkens specialist XL
sikkens
ERKEND SIKKENS SPECIALIST

Wij zijn Erkend Sikkens Specialist. Dit houdt in dat wij zijn gespecialiseerd op het gebied van Sikkens verven en het complete assortiment in onze winkel hebben staan met kwaliteit gerelateerde hulpmiddelen (schuurpapier, kwasten etc). Wij staan achter de kwaliteitsproducten van Sikkens en dragen die kwaliteit uit: ‘een duurzaam verfproduct, kan zijn duurzaamheid alleen halen, mits het voorwerk goed is verricht’. Achterin onze winkel bevindt zich op de gehele breedte een ‘Pure’ kleurenwand met grote A4 kleurstalen, die mee naar huis kunnen worden genomen. Zo krijgt u een helder idee van wat de kleur in uw omgeving doet onder uw eigen lichtinval.

Extra service

Ook wanneer u niet van plan bent te verhuizen, maar een nieuwe aanbouw wilt aankleden of in huis wilt vernieuwen, bent u van harte welkom om bij ons in de winkel een kijkje te komen nemen. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u rustig kijken in behangboeken / raamdecoratieboeken / tussen de gordijnstoffen of tapijt-, pvc en laminaatstalen. Boeken en stalen mogen ter inzage mee naar huis. Onze aangeklede displays dienen u ter inspiratie. Mocht u iets naar uw zin hebben gevonden: wij komen altijd gratis meten, ook in de avonduren!
Vergeet tenslotte niet om eens bij ons binnen te lopen teneinde te snuffelen tussen de accessoires en sierkussens. Dit assortiment vernieuwen wij regelmatig.

Kortom: ons team heet u VAN HARTE WELKOM!

Wij bieden u graag het gemak van onze woonstylisten