Aanbeveling: Ja

Ervaring:
Contact gelegd via het internet. Wij waren onbekend met het bedrijf. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden, samenwerking en de stiptheid waarmee dit gebeurden. Tevens ontvingen wij een uitstekend advies m.b.t. de te gebruiken kleurstelling en producten uit de Decorette woonwinkel. Peter en Astrid hebben blijkgegeven veel service te verlenen. Al met al zijn wij zeer tevreden klanten.

 

H. uit: Beilen

Aanbeveling: Ja

Ervaring:
Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van schildersbedrijf Branderhorst. Bij ons is het hele huis voorzien van glasvezelbehang. De wanden zien er mooi strak uit. Daarnaast heeft Branderhorst alle muren geverfd. Ook heeft hij een gedeelte van het huis van binnen gelakt. Dit alles volgens de gemaakte afspraken en in de tijd die er voor stond. De prijzen die berekend zijn kun je best concurerend noemen vergeleken met vele aanbiedingen op internet. Dus best de moeite waard om dit bedrijf een offerte te laten maken.

 

C. J. uit: Assen

Aanbeveling: Ja

Ervaring:
Via de decorettewinkel. het was een prettige periode waar de schilders met lol en enthousiasme hun werk hebben verricht. We konden prima overleggen met elkaar.

 

Monique en Niek

Aanbeveling: Ja

Ervaring:
Qua netheid, punctualiteit en het verlenen van service staan op hoog niveau. Het behangen met een hoogte van 5 meter was totaal geen probleem ondanks het moeilijke patroon.

 

Wouter en Mable uit: Westerbork

Aanbeveling: Ja

Ervaring:
Een goed bedrijf, waar wij reclame voor willen maken.

Een goed bedrijf, die wij een ieder kunnen aanbevelen.

Piet uit: Anna Paulowna